İSTANBUL / SARIYER - Orgeneral Emin Alpkaya Ortaokulu

Mrt

Çedes projesi kapsamında öğrencilerimiz danışman öğretmenleri Burcu GECE önderliğinde tohum diktiler.

Şbt

Türk Böbrek Vakfından Diyetisyen Kübra ÖKSÜZ tarafından okulumuz 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize böbreklerimizin sağlığı ile ilgili eğitim verildi. Bu eğitimde çocuklarımız böbrek sağlığı için yapması gerekenleri öğrenciler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Dr. Betül TONBULOĞLU tarafından okulumuz öğrencilerine "Dijital Araştırma Süreçleri ve Kullanılan Teknikler" konulu söyleşi yapılmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZCANLAR da katılımlarıyla bizleri onurlandırmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katılımıyla coşku ile kutlandı.

Ayrıca törende "100.Yılında Cumhuriyet" Konulu Resim ve Şiir yarışmasında dereceye giren okulumuz öğrencilerine okul müdürümüz Hakan Düzgün tarafından hediyeleri takdim edildi.